اخبار, خانواده

نقش موثر کلینیک های مشاوره خانواده در کاهش طلاق

نقش موثر کلینیک های مشاوره خانواده در کاهش طلاق

خوشبختانه مراکز مشاوره در کاهش میزان طلاق نقش موثری ایفا کرد‌ه‌اند و امید است با همکاری دستگاه های اجرایی، بتوان در مراحل پیش، حین و بعد از ازدواج، نیز اقدامات لازم از جمله آموزش مهارت‌های زندگی را انجام داد

رضا شریفی دبیر کمیته ملی پیشگیری از طلاق قوه قضائیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان،با اشاره به نقش مراکز مشاوره در کاهش طلاق گفت: طلاق امروزه یکی از معضلاتی است که حجم بسیار زیادی از پرونده های مطرح شده در محاکم قضایی را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که بسیاری از مشکلات ایجاد شده بین زوجین با انجام مشاوره توسط متخصصین فن، قابل حل است.

شریفی با اشاره به بازید از کلینیک های مشاوره خانواده همکار با دادگاه های خانواده استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: خدمات مشاوره ای یکی از ضرورت های زندگی امروزی است و مراکز مشاوره زمانی می توانند موثر باشند که شرایط لازم را داشته باشند و اساسی ترین این شرایط، استاندارد بودن و توجه به نیازهای مراجعان است.

شریفی، اقدامات استان چهارمحال و بختیاری در کنترل و کاهش طلاق را، مثبت ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه مراکز مشاوره در کاهش میزان طلاق نقش موثری ایفا کرد‌ه‌اند و امید است با همکاری دستگاه‌های اجرایی، بتوان در مراحل پیش، حین و بعد از ازدواج، نیز اقدامات لازم از جمله آموزش مهارت‌های زندگی را انجام داد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عملکرد مطلوب کلینیک‌های مشاوره خانواده، تعداد پرونده‌های منجر به صلح و سازش را ۵۰۰ فقره عنوان و ابراز امیدواری کرد با دیگر اقدامات، از جمله راه اندازی مراکز طراحی زندگی در تمامی شهرستان های استان، بتوان در کنترل و کاهش طلاق، قدم های موثری برداشت.

علی محمدی، با اشاره به قومی و قبیله‌ای بودن بافت استان چهارمحال و بختیاری گفت: فرهنگ میانجی گری و ریش سفیدی، سنت حسنه ای بود که متاسفانه رو به فراموشی رفته است و انشاالله با اجرای طرح مصلحین در کنار کلینیک و مراکز مشاوره خانواده، این مهم دوباره احیاء شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *